Annonce:

Thomas er rasende, fordi hans bil har ‘gule’ nummerplader på

Det er egentlig ikke en gulpladebil, Thomas kører rundt i. Alligevel er han godt rasende over netop det.

Ikke alle biler er lige. I hvert fald ikke rundt omkring på de danske parkeringspladser, hvor det gulpladet biler ofte slet ikke må holde.

Det har ramt Thomas R., som den 19.8 fik en parkeringsbøde i Kastrup. Hvorfor? Fordi hans specialindrettede handicapbil, en Ford Transit Custom, er udstyret med gule nummerplader.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hvilket de fleste handicapbiler i øvrigt er. Men hverken Thomas’ bil eller andre handicapbiler er gulpladet biler i den forstand.

Nu har Thomas R. så skrevet til Ekstra Bladet, at han er godt rasende over parkeringsbøden, som han absolut ikke mener er berettiget.

LÆS OGSÅ: Skete i mandags – nu er 100 danske taxaer totalt ubrugelige

Parkeringsselskabet bag afgiften forklarer dog til avisen, at der Thomas R. bare skulle have parkeret 5 meter længere henne. Så var han sluppet for afgiften, da der her er en p-plads til netop den slags bil, Thomas R. kører rundt i.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Parkeringselskabet forklarer videre, at man på de øvrige parkeringspladser ikke skeler til bilers anvendelsesformål. Er gulpladet biler forbudt, og holder de alligevel på p-pladserne, vanker der afgifter.

Også selvom der ikke er tale om egentlige varevogne som i Thomas R.’s tilfælde. Han har dog siden fået afgiften annulleret på kulance, da han meget oprevet brokkede sig over den, forklaret p-selskabet til Ekstra Bladet.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler