The Fast And Furious bliver til animation på Netflix

foto: Dream Work Animation
Foto: Dream Work Animation

The Fast And Furious udvides med en animationsserie på Netflix, oplyser Dream Works

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Med den lemfældige tilgang Fast and Furious-franchiset har til fysikkens love kunne man godt tro, at filmene hele vejen igennem er animerede Hollywood-produktioner. Og nu kan der faktisk være noget om det.

Et samarbejde mellem NBCUniversal, der blandt andet ejer Dream Works-studierne, og Netflix skal nemlig sørge for, at streamningstjenesten allerede fra næste år kan byde på et animeret Fast and Furious-univers i serieformat. Selve historien får Vin Diesels fiktive karakter Dominic Torettos teenage-fætter, Tony, i hovedrollen.

Reklameblok:Serien er skrevet efter en vel næsten klassisk ‘F&F’-skabelon. Seerne skal nemlig følge Tony, der på vegne af en hemmelig sikkerhedstjeneste forsøger på at infiltrere en lige så hemmelig liga af ‘elite-racere’. Hvilket minder mistænkelig meget om den måde, The Fast and the Furious første gang introducerede Paul Walker alias Brian O’Conner på i 2001. 

LÆS OGSÅ: FAST AND FURIOUS LIVE KOMMER TIL DANMARK 

Animationsserien får Vin Diesel og manuskriptforfatteren Chris Morgan som producere. Og at dømme ud fra det billede, som Dream Works har lagt på Twitter, må de to herres første opgave være at skaffe licenserne på nogle virkelige biler.

Reklameblok:

Meget mere sjov og underholdning med biler hos vores venner fra Mandesiden.

Den der GTA-lignende stil er lidt øv. Men en serie bliver det i hvert fald til.

 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk