Annonce:

TEST: X6 – BMW’en der giver Janteloven fingeren

Vi tester BMW X6! Du ved, den rygskydende SUV-tyksak, som tror, den er en sportsvogn? BMW X6 er en succes i udlandet, og det kan nogle gange være svært at forstå.

Søger du en luksusbil, der giver fingeren til Jante­loven? Så er tredje generation BMW X6 et oplagt bud. De kæmpe nyrer, der blev introduceret på den seneste 7-serie, sidder stolte i hoftehøjde og får bilen til at ligne et velpolstret rovdyr med fnysende næsebor.

Også om natten for BMW tilbyder LED-baggrundsbelysning af den prangende kølergrill på ekstraudstyrslisten, skriver Bil Magasinet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

BMW X6 er dyrere end en X5
Bagfra er den mindre dominerende. Den tværgående delle og de brede baglygter får bagdelen til at ligne Michelin-mandens runde ansigt. Under bagklappen finder du et højt plateau til din bagage – og med en skrående taglinje er lastrummet relativt småt.

X6 er dyrere, har mindre plads i kabinen og ingen praktisk to-delt bagklap i forhold til tekniktvillingen BMW X5, så hvad er der så tillokkende ved den?

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

X6 blev hånet for sin coupé-form
BMW X6 kom i 2008 som den første luksus-SUV med coupé-profil. Biltypen blev hånet, men det var BMW, som kunne grine højest. Globalt er der solgt mere end 443.000 X6’ere, og i dag har Audi, Mercedes og Porsche alle en coupé-SUV i familien.

BMW-importøren har sendt en model i topform på charmeoffensiv på redaktionen. Min opsparede galde bliver fortyndet, så snart jeg smækker den tunge fordør, og stilheden breder sig i kabinen.

Det er som at sidde i en høj BMW 5-serie opgradret fra business til første klasse. Komfortsæderne i testbilen er betrukket med det blødeste, tykke læder, og de knuger én ind til sig, da jeg vækker V8-motoren og ­aktiverer ­køreprogram Sport.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Den 4,4-liters V8-motor med biturbo brummer smidigt og mere afdæmpet end i fuldblodsmodellen X6 M – eller et tilsvarende V8-motoriseret monster fra AMG. ­Praktisk, hvis du ikke vil vække naboen hver morgen.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre


Annonce:

Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler