Annonce:

Tesla vil ikke fortælle Cybertruck-“hemmelighed”

Tesla solgte rekordmange elbiler i 2023. Faktisk så mange at de er verdens største producent af elbiler. En ting vil Elon Musk og Co. dog ikke ud med om Cybertruck.

Lige nu har alverdens bilmærker travlt med at fortælle, hvor mange biler de har solgt, og hvilke modeller det drejede sig om i 2023.

Sådan er det ikke helt hos Tesla. Heller ikke selvom mærket var et af de absolut første, som frigav salgstallene fra fjerde kvartal.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

For selvom Tesla kan bryste sig af at have solgt rekordmange biler i år – 1,8 millioner for at være præcis – vil mærket ikke ud med, hvor mange af dem der var Cybertrucks.

En ting kan vi dog roligt regne med. Salget er forholdsvis beskedent. De første biler blev leveret til det første bundt kunder 30. november. Der var dog kun tale om 10 biler.

LÆS OGSÅ: Tesla svarer igen – anerkendt medie lyver

Elon Musk har tidligere sagt, at Tesla forventer at bygge 250.000 Cybertruck-modeller allerede i 2025. Men allerede nu har leveringen af bilerne ikke været uden kontroverser.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Først indførte Tesla en række vilde krav til Cybertruck-kunderne. Kun for kort efter at fortryde dem i et par dage, før de igen var tilbage. Læs mere om det her.

Noget tyder dog på, at Cybertruck ikke ligefrem vælter ud af fabriksportene i Austin, Texas, lige foreløbig. Ikke bare har Elon Musk sagt, at bilen er vanvittigt svær at bygge. Den 26. december forlød det også, at Tesla nu er ramt af leverandørproblemer som rammer modeller.

Noget der betyder, at Tesla kun har batterier nok til en tiendedel af Cybertruck-produktionen. I hvert fald den del der er planlagt. Det skriver Reuters.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler