Tesla undlod én ting – så fald mærkets værdi – igen!

Natten til torsdag dansk tid tale Elon Musk om Teslas fremtidsplaner. Noget, han ikke gjorde, fik med det samme mærkets værdi til at falde.

Natten til torsdag præsenterede Elon Musk Teslas fremtid. Her fremlagde Musk, der for nylig igen er blevet verdens rigeste mand, mange ambitiøse mål. Men det haltede med de konkrete planer.

LÆS OGSÅ: Klimaråd kritiserer regeringen: “Læg flere afgifter på diesel”

Reklameblok:Og det fik aktionærerne til at vende tomlerne nedad med det samme. Faktisk faldt Teslas værdi på børsen, mens Elon Musk talte sig gennem Teslas fremtid. Eller i hvert fald et bud på den. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Teslas aktieværdi faldt blandt andet, fordi mange havde forventet, at Musk og Co. ville have benyttet lejligheden til at præsentere en ny, billig bil. Men det skete altså ikke. Tesla ville dog gerne fortælle, at endnu en gigafactory, som den der ligger i Berlin, er på vej. Denne gang i Mexico.

Lars Moravy, vicedirektør for udvikling i Tesla, fortalte, at fabrikken ville bygge ‘den næste generation af køretøjer’. Moravy kom dog ikke ind på hvad eller hvordan. Mærket har dog stadig en ambition om at bygge 20 millioner biler om året.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk