Annonce:

Tesla tvinges til at tilbageholde helt nye biler

Det vides endnu ikke, om de tilbageholdte biler også fører til, at allerede leverede biler tilbagekaldes.

Tesla har sat leveringen af den faceliftede Model 3 på pause i Australien, efter at det er kommet frem, at modellen ikke lever op til landets sikkerhedsregler.

I sidste uge kom det således frem, at de australske myndigheder ser nærmere på Teslas beslutnuing om at blokere adgang til et af bilens ankerpunker som bruges til børnesæder med isofix.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge The Drive er det i et lovkrav, at alle personbiler med fem siddepladser på bagsædet har et topmonteret ankerpunkt til fastgørelse af netop børnesæder.

Det, siger de australske myndigheder, er der ikke i de nye Tesla Model 3 i landet. Der er i hvert fald ikke adgang til ankerpunktet.

LÆS OGSÅ: Bilbranchen frygter at elbiler dør ud i Danmark

Heller ikke selvom der faktisk var adgang til ankerpunktet i den pre-faceliftede model. På Facebook bekræfter Tesla i Australien, at samtlige Model 3-leveringer er sat på pause ‘indtil der er fundet en løsning’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Nyheden kommer bare få dage efter, at Tesla i Tyskland meddelte, at man lukker fabrikken ned. Men det af helt andre grunde. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler