Annonce:

Tesla trækker allerede i land når det kommer til Cybertruck

Det, Tesla lovede i 2019, viser sig slet ikke at holde stik, nu hvor Cybertruck efter adskillige forsinkelser er en realitet.

Teslas administerende direktør Elon Musk har allerede indrømmet, at bilmærket med Cybertruck har skudt sig selv i foden.

Og nu viser det sig, at Tesla ikke bare løber – de spurter væk – fra de indledende løfter, der fulgte med, da Cybertruck blev præsenteret som koncept i 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Alene på prisen lægger Tesla 30.090 dollar svarende til 205.000 danske kroner oveni den lovede pris på topmodellen af Cybertruck.

Når det kommer til rækkevidde, vil topmodellen, som ikke er klar endnu, heller ikke kunne køre det antal kilometer på én opladning, som Tesla hævdede i 2019.

LÆS OGSÅ: Jeremy Clarkson bekræfter trist nyhed

Ifølge Carscoops mangler topmodellen mindst 290 kilometers rækkevidde. Til gengæld ser det ud til, at Tesla på flere andre punkter holder mere, end mærket lovede i 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Eksempelvis lød det, at Cybertruck ville kunne køre fra 0 til 60 miles i timen på 4,5 sekunder. Det er nu justeret til 4,1 sekund.

Desuden må modellen med firehjulstræk og dobbelte elmotorer nu trække 4.990 kilo. Tilbage i 2019 ville Tesla ikke love mere end 4.536 kilo på krogen.

Det er dog vigtigt at notere sig, at flere af de tal, Tesla slyngede ud, da Cybertruck blev præsenteret i denne uge, kun er estimater. Forventninger med andre ord. Der kan altså gemme sig endnu flere ‘løftebrud’.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Præsentationen i torsdag betyder da heller ikke, at Tesla bare begynder at sprøjtelakere vejene med Cybertrucks. Modellen vil eksempelvis aldrig kunne godkendes i Europa.

Dernæst skal de amerikanske kunder, som har skrevet sig op til en Cybertruck, fortsat have tålmodigheden i orden. Og en masse af det.

Basismodellen med baghjulstræk begynder Tesla eksempelvis ikke at bygge for tidligst engang i 2025.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler