Annonce:

Tesla tilbagekalder 200.000 biler fordi de “strejker”

Der er fejl på Teslas software. Og det betyder, at bakkameraet i visse Model S, X og Y nægter at virke. De “strejker” med andre ord.

Besøg vores annoncør:

Det er ikke kun strejkende mekanikere og sure svenske fagforeninger, som Tesla slås med i øjeblikket. Der er nemlig også interne problemer af en helt anden karakter.

I forhold til den milliondyre tilbagekaldelse, som myndighederne pålagde sidste år, er denne sag dog langt mere overkommelig. Læs mere om det her.

Ikke desto mindre er problemet til stor gene for ejerne. I 200.000 Teslas kan der nemlig være problemer med den software, der styrer bakkameraet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver NBC News.

LÆS OGSÅ: Bilister må ikke slå hjernen fra med lovligt trick

Faktisk viser kameraet slet ikke noget billede. Ejerne af de ramte biler kan med andre ord ikke se, hvad der foregår bag deres biler.

Ifølge Tesla selv er problemet begrænset til Model S, Model Y og Model X, bygget sidste år og sendt ud på det amerikanske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Helt specifikt er der galt med softwaren i computeren til den selvkørende teknologi, som Tesla indbygger i mærkets biler. Ingen biler ældre end dem eller Model 3 er så vidt vides ramt.

Faktisk mener Tesla allerede at have løst problemet med softwaren, og en opdatering – der skal lappe hullet i den fejlbehæftede opdatering – er på vej ud til ejerne, lyder det.

Tesla siger dog samtidig, at man indtil videre har modtaget 81 klager over problemet, men at problemet endnu ikke har været skyld i trafikulykker eller endnu dødsfald.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler