Annonce:

Tesla taber igen – må ikke hente egne nummerplader alligevel

Konflikten mellem Tesla og mærkets strejkende, svenske mekanikere spidser endnu engang til. Senest har en svensk domstol underkendt en anden domstols beslutning i konflikten

Tesla må alligevel ikke hente svenske nummerplader direkte hos producenten. Det fik Tesla at vide onsdag i denne uge.

Først gav en domstol ellers Tesla, der ligger i konflikt med sine svenske mekanikere, ret til at hente nummerpladerne på egen hånd uden om PostNord.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men nu har Hovrätten annulleret den beslutning, efter at den svenske transportstyrelse klagede over den første afgørelse.

I en pressemeddelse skriver Hovrätten, at man ikke tager stilling til konflikten mellem mekanikerne og Tesla. Derimod har man kun vurderet om en lavere retsinstans overhovedet må lade Tesla hente sine egne nummerplader.

LÆS OGSÅ: Nye tal: Danskerne vil stadig ikke køre i kinabiler

Teslas svenske mekanikere har strejket siden oktober, og de har ikke kun mødt opbakning i de øvrige dele af Sveriges erhvervsliv. Strejken har i bølger af sympati spredt sig til resten af Skandinavien og Finland.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I Norge varsler et fagforbund blokade af mærket, hvis ikke mærket indgår en overenskomstaftale med de svenske mekanikere inden 20. december. Og i tilbage i Sverige varsler fagforbundet LO, at man vil nægte at hente affald hos Tesla 11 lokaliteter i Sverige fra juleaften.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler