Tesla som tequila: Musks aprilsnar bliver til virkelighed

Det, der begyndte som en halvdårlig aprilsnar, bliver måske snart til virkelighed

Biler og alkohol i forening kommer der sjældent noget godt ud af, men en bilfabrikant gør alligevel forsøget her i 2018. I hvert fald registrerede Elon Musk og Tesla Motors den 8.oktober varemærket ‘Teslaquila’ som destilleret alkohol, skriver CNBC.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

I fredags tweede chef-Musk da også følgende:

“Teslaquila coming soon …”

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Efterfulgt af et billede af, hvordan den kommende flaske Mexico-brænder kunne se ud. Altså ser verden nu flasken, som Musk oprindeligt hentydede til som en del af en aprilsnar om Teslas konkurs i april i år.

Om Tesla så rent faktisk sætter produktion i de flydende dråber er noget andet. Patentansøgningen er nemlig skrevet med et ‘intent to use’ – altså intentionen om anvendelse. Der kan altså lande en flaske Teslaquila på hylder i morgen, om en uge eller om 100 år. Ingen ved det.

Måske Tesla lige skulle få styr på produktionen af dere ‘billig’-model ‘Model 3’, inden selv så en excentrisk person som Musk kaster mærket ud i andre brancher.

Reklameblok:

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk