Annonce:

Tesla blacklister visse kunder – riskerer bøde over 350.000 kr.

Tesla har netop tilføjet en streng klausul i kontrakten, som alle kunder skal skrive under på. Brydes den, venter der vilde bøder.

Det er måske den bil, fleste har ventet på at se køre i det hele taget de sidste mange år. Selv siger Tesla (igen, igen), at Cybertruck er lige rundt om hjørnet.

Denne gang lyder det, at de første kunder får leveret deres biler 30. november i år. Og det er især disse kunder, Tesla vil holde skarpt øje med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

For overhovedet at få bilen leveret, skriver samtlige Cybertruck-ejere nemlig under på, at de sælger bilerne videre. I hvert fald ikke lige med de første.

Det skriver Tesla i mærkets egne handelsbetingelser.

Tesla vil nemlig begrebet ‘flipping’, hvor bilister bestiller en bil for kun straks efter leveringen at sælge den videre til en langt højere pris, til livs.

LÆS OGSÅ: Jonas er én af dem – i dag skal bilister betale ny afgift

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På den anden side er Tesla Cybertruck ingen billig bil. Faktisk koster den fra lige omkring 60.000 dollar svarende til 417.000 kr.

Ikke desto mindre skriver de kommende Cybertruck-ejere under på, at de i en periode på mindst et år ikke vil sælge deres biler.

Hvis det alligevel bliver nødvendigt at sælge bilen inden for det første år, forlanger Tesla i handelsbetingelserne, at mærket får forkøbsret.

Først hvis Tesla siger nej tak og skriftligt indvilliger i, at en mindre end ét år gammel Cybertruck kan sælges videre, får kunden ingen problemer.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Men opdager Tesla, at en under 12 måneder gammel Cybertruck har fået ny ejer uden mærkets viden, vanker der en heftig bøde.

Tesla vil straffe flipping med en bøde på ‘mindst 50.000 dollar’. Omvendt er det ikke uset, at bilmærkerne forsøger sig med den slags klausuler. Ford gjorde præcis det samme, da de første 500 GT-kunder fik leveret deres biler i december 2016.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler