Annonce:

Tesla Cybertruck ramt af endnu en kritisk defekt

De amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder kaster igen søgelyset på Tesla på grund af en muligvis kritisk teknisk defekt i Cybertruck.

De amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder undersøger endnu engang Tesla for fejl og mangler.

Årsagen? En TikTok-video, som en Cybertruck-ejer har delt på det sociale medie fra Kina. I videoen viser ejeren, hvordan belægningen på speederpedalen glider af og kiler sig fast.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det lille stykke vildfarne aluminium gør, at Teslaen er ude af stand til at tage farten af. Den bliver bare ved med at accelerere, indtil der ikke er mere at give af.

Det skriver nyhedsbureauet DPA.

LÆS OGSÅ: Nordjydes helt nye Fisker har tabt mindst 200.000 kr. i værdi

I hvert fald ifølge ejeren. Og den ene video har i den grad fået myndighederne til at spærre øjnene op. For en speederpedal må, uanset i hvilken bil den så sidder, ikke kunne kile sig fast.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Cybertruck-ejeren fortalte, at han var i stand til at bremse ved at trykke på selve bremsepedalen. Men at bilen fortsatte med at accelerere, så snart bremsen blev sluppet igen. Derfor havde ejeren intet andet valg end at slukke bilen helt.

Og nu er de amerikanske myndigheder gået ind i sagen. Hvad der præcist skal kortlægges, er endnu uvist. Men på Tesla-fora fortæller Cybertruck-ejere allerede nu, at Tesla har udskudt leveringerne af deres biler.

Retfærdigvis skal det siges, at en vildfarne speeder ikke er et særligt Tesla-problem. For godt 15 år siden havde Toyota alvorlige problemer med speederpedaler, der satte sig fast mellem bundmåtten og selve gulvet i en række biler.

Japanernes dengang øverste chef, Akio Toyoda, der i dag er mærkets bestyrelsesformand, brød sammen i tårer foran de amerikanske Toyota-forhandlere, da han mødtes med dem på grund af problemet.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
@el.chepito1985

serious problem with my Cybertruck and potential all Cybertrucks #tesla #cyberbeast #cybertruck #stopsale #recall

♬ original sound – el.chepito

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler