Annonce:

Stylingtrends anno 2019

Dette indhold er sponsoreret 

Følelsen af at cruise ned af hovedvejen i hjembyen i en splinterny bil er omtrent noget af det bedste livet har at komme med. Følelsen af at kigge ud af vinduet, og fange flere af fodgængernes blikke i det de kigger misundeligt på dit køretøj.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er ofte en dyr fornøjelse at anskaffe sig en ny lækker bil, men derfor skal du ikke slippe for at få følelsen. Ved at style din bil, og give den et frisk nyt design på simple måder, kan du få den følelse uden at købe en ny bil.

Når du har frisket din bil op, kan det blive nødvendigt at overveje en ny billig bilforsikring, så du ikke skal slippe en formue for eventuelle reparationer. Læs mere nedenfor omkring nogle af de nyeste styling trends inden for biler. 

Less is more – minimalisme og biler 

Hele minimalisme tankegangen kan virke som om, at man spiller på gamle plader. Minimalisme indenfor både have- og møbelbranchen har været populære i flere år, og var i de spæde 00’ere et populært valg.

Mange forbinder det minimalisme med stilrenhed og simplicitet. Stilrenhed og simplicitet har også været trendy i bilverden, men det er kommet frem igen. Ønsker man at køre i en minimalistisk bil er det ofte en fordel ikke at erhverve sig en spritny bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Interiøret i nyere biler har det med at være fyldt med touchskærme, knapper og meget andet, som giver et futuristisk udtryk og følelsen af at være på vej mod fremtiden – hvilket der ikke er noget galt med, men det giver ikke følelsen af at være et med ens køretøj. 

Måden man opnår et minimalistisk interiør er ved at holde alt simpelt – heriblandt farver og materialevalg. Sæderne kan for eksempel være i lyst brunt læder, og instrument brættet har kun det mest essentielle.

Vælg derefter et stykke af bilen, som skal skille sig ud. Dette kan være gearhåndtaget, som har en specielt detalje eller form. Det simple interiør i bilen vil sætte større fokus på den detalje. 

Tematistike renoveringer styrer 

En af de trends, som også er oppe og vende i 2019 er de tematiske renoveringer. Disse renoveringer sætter fokus på en specielt begivenhed, område, by, land og tager karakteristiske træk fra dette og bygger bilen op omkring dem. 

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Dette er oftest en hyldest til ens barndom, og de gamle dage, hvor man kan få et nostalgisk trip, hver gang man ser sin bil. Disse renoveringer er svære at lave selv, og derfor kan man med fordel drage mod en ekspert og få udlevet sine drømme. 

Gigantiske hjul er det nye krom 

Denne trend er uden tvivl fra USA, hvor alting er større og man stiler efter at være størst. En af de nyeste trends i 2019, er en tilbagevendende trend fra USA’s gangstermiljø, hvor hjulene og fælgens størrelse ikke kunne blive store nok. Dette er man begyndt at se mere og mere af.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler