Annonce:

Stoppet 3 gange på 30 minutter: Politiet kunne IKKE snuppe bilen

En 48-årig mand fra Næstved ville i weekenden ikke lytte til politiet formaninger om ikke at køre videre. Det kommer til at koste ham dyrt.

Klokken var 19.45, da en færdselspatrulje fra Midt-og Vestsjællands Politi rutinemæssigt stoppede en bilist, som kørte på Køge Bugt Motorvejen ved Greve mod nord.

Det skulle dog vise sig at være en god idé. For bilisten – en 48-årig mand fra Næstved – havde ikke noget kørekort. Han havde dog heller ikke den store lyst til at lytte til politiets formaninger om ikke at køre videre.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Ganske kort efter traf politiet nemlig igen manden. Endda i den samme på bil. Her var klokken blevet 19.58, da manden igen blev sigtet for at køre rundt uden kørekort.

LÆS OGSÅ: Lukket bilmærke får bøde på 306 millioner kroner

Og igen lød samme formaning, om at han skulle lade bilen stå. Men lige lidt hjalp det. For klokken 20.08 var den gal igen, skriver politiet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Denne gang kørte den 48-årige ved en tankstation på Kildebrøndevej i Greve og videre ned på Køge Bugt Motorvejen, hvor han igen blev blinket ind til siden.

Og så blev han ellers præsenteret for den tredje sigtelse inden for bare 30 minutter. Meget mere kunne politiet dog ikke gøre. Manden kørte nemlig rundt i en bil, han havde lånt. Derfor kom en beslaglæggelse ikke på tale.

Men bilens reelle ejer slipper nu ikke helt. Både ejeren og bilisten blev vejledt om, at bilen kan beslaglægges, hvis han gentagne gange kører i bilen uden kørekort. Den 48-årige kan forvente at høre mere i sine sager, når de skal afgøres.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

For bil-ejerens vedkommende venter der nu en bøde på 2.500 kroner, fordi vedkommende har lånt sin bil ud til en person uden kørekort.

Det er ikke første gang, at en bilist blæser på politiets henstillinger. En lignende ligegyldighed over for ordensmagten kostede eksempelvis en 22-årig mand kørekortet. Læs mere om det her.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler