Annonce:

Stædig kvinde får sit kørekort efter næsten 1.000 forsøg

Noget er bare værd at kæmpe for – også selvom det tager næsten 1.000 forsøg at komme igennem.

Hvor mange gange gik du op til teori – en måske to gange? Prøv med 960. Så har den situation, som sydkoreanske Cha Sa-soon har stået i siden 2005. I april det år påbegyndte hun kørekort-undervisningen.

Det skulle dog vise sig, at især teorien bag det at køre bil gav hende en del hovedbrud. For da det blev tid til den teoretiske prøve, dumpede Cha Sa-soon igen og igen og igen og… igen. Det skriver The Mirror.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Faktisk prøvede den sydkoreanske kvinde at tæmme teorien hele 779 gange. Fem dage om ugen i tre år. Senere trappede hun dog ned. Det var åbenbart for meget at dumpe fem gange om uge. Så det blev til to dage om ugen.

Lettet kørelære: En stor byrde
Først med forsøg nummer 960 var der jackpot. Overraskende nok var køreprøven ikke nært et så stort problem for Cha Sa-soon. I sit 10. forsøg bestod hun. Noget der i den grad kom bag på hendes kørelærer.

LÆS OGSÅ: 7 sure naboer taber sag: Får ikke én krone ud af lukket racerløb

– Det føltes som en stor byrde, der faldt fra vores skuldre. Vi har ikke haft modet til at fortælle hende, at hun skulle stoppe, fordi hun blev ved med at møde op, fortæller kørelæreren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Historien om Cha Sa-soon er tilsyneladende så kendt i Sydkorea, at Hyundai fejrede bedriften med de 960 teoriprøver ved at forære hende en bil. Det siges også, at kvinden formåede at bruge hvad der svarer til 93.000 kr. på at opnå retten til at køre bil.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler