Annonce:

‘Spritny’ Supra Mk. IV til salg – kun 11.000 km på klokken

Ikke fan af den nye Supra? Bare rolig, du kan stadig få en ‘spritny’ Mk.IV

Kan du stadig komme i nærheden af nøglerne til en total urørt Toyota Supra Mk. IV? Svaret er ja. Men så er det også rasende dyrt. Lige nu er et eksemplar af kultjapaneren nemlig til salg på bringatrailer for svimlende 90.000 dollars.

For den pris, der i dansk valuta er tæt på 600.000 kroner, får du til gengæld seks manuelle gear og en turbodrevet 2JZ-rækkesekser, der kun har kørt 7.111 miles – eller 11.444 kilometer – på triptælleren. Og det kan ses. Eller rettere – her er ingen tegn på, at bilen faktisk er et kvart århundrede gammel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge annoncen er alt fra lak til den tre-liters rækkesekser helt ned til den mindste bolt i perfekt form. Bilen er tilmed ikke højrestyret, som det så ofte ellers er tilfældet med de uspolerede Supra’ere, som endnu ikke har set skyggen af selv den letteste modificering.

Alle service er overholdt, og den amerikanske bildatabase CarFax har ikke en eneste oplysning om uheld

Eneste anke, hvis man da overhovedet kan tillade sig at klage over andet end prisen, er targa-taget. Den splittede tagkonstruktion deler selv blandt Supra-entusiaster vandene. Udover det er bilen vist det tætteste, vi kommer kult-perfektion på fire hjul.

Selv de fabriksmonterede alu-fælge omkranses af det originale Bridgestone-gummi fra 1994. Selvom det kun skyder værdien yderligere i vejret, ville vi nok ofre lidt ekstra på et nyt sæt snarest.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hestekræfter er der 320 af. Officelt altså. For japanerne har det med at yderst konservative med den slags opgivelser. Så du skal ikke være overrasket, hvis der er noget mere power i rækkesekseren. Selv efter så mange år med minimalt asfaltmotion.

 


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler