Medier: Toyota Tyskland har lækket den nye Supra før tid

Det er formentlig en fejl – ikke desto mindre skulle Toyota i Tyskland have lækket den kommende Supra uden camouflage

Den rød, sort-og hvidternede camouflage, vi har set den næste Toyota Supra med utallige gange over de seneste måned, er nu væk. Som i helt væk. Og ifølge flere medier skulle det være Toyota Tysklands skyld.

Eller fejl. Kunder, der via Toyota.de har forsøgt at reservere den nye Supra, skulle nemlig have modtaget en beklagende mail fra Toyota Tyskland. I den mail skriver importøren ifølge flere medier ud til de håbefulde kunder, at den reservationsliste de skrevet sig op på i håb om at købe en Supra, er helt fyldt.

Reklameblok:Men at kunderne i stedet er havnet på en ny venteliste. Hvis nu en kunde med en reservation skulle fortryde.

Det er dog ikke alt. For den nedslående mail ledsages af to billeder, som i dårlig opløsning viser den nye Supra. Men det er uden camouflage!

Bilen, der på billederne er rød, skulle ellers først være vist på Detroit Motor Show i januar. Men nu skulle den altså være her lidt før tid. Hvis altså ikke Toyotas PR-afdeling har nogle vilde genier, der bare vil trække spænding til sidste sekund, siddende.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Herhjemme kan den nye Supra også reserveres mod et depositum på 15.000 kroner. Der er dog endnu ingen meldninger om ‘lækage’-mails fra Toyota Danmark til håbefulde Toyota-fans.

 

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk