Annonce:

Sportsvogn på budget: Ny LADA Vesta Sport får 145 hk

Den kommer næppe til Danmark – men det holder nu ikke LADA fra at vise Vesta Sport frem til Moskva Motor Show – en sports-sedan med 145 hk

LADA? Eksisterer de virkelig stadig? Svaret er ja. Selv Niva’en, som så dagens lys i 1977, er stadig i produktion. Og nu har russerne vist Vesta Sport, der sidste år blot var et koncept, frem på Moskva Motor Show.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Hvad?! LADA Niva til salg for latterligt mange penge

En 145 hestes sedan med 182 Nm, der bygger på den normale Vesta – som få andre end russerne kender. Men den er her altså. Den 1.8 liters sugemotor med fire cylindre og femtrins gearkasse trækker bilen fra 0 til 100 kilometer i timen på 9.6 sekunder –  tophastigheden er 192 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: Gal gadekryds-LADA på ladetryk laver 260 hk

Ikke pokkers imponerende. Men med en undervogn, der er justeret 16 millimeter tættere på asfalten, burde Vesta Sport kunne tackle underlag, også dem der dårligere end asfalten på pressebillederne, bedre og lidt sjovere end den almindelige Vesta og den noget højere 4×4-udgave, Vesta Cross.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Om interiøret har Lada heller ikke sagt det helt vilde. Faktisk ikke noget. Men vi kan se noget, der ligner kulfiber, læder og alcantara. Om det så virkelig er de materialer, skal vi lade være usagt.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 

 

 

 

 


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler