Annonce:

Sort Lamborghini er den dyreste bil der er solgt på nettet

Denne Lamborghini er selvfølgelig ikke bare sort. Specialmodellen Veneno findes kun i 13 eksemplarer. Nu er en af dem blevet verdens dyreste bil.

Besøg vores annoncør:

Du finder ikke noget dyrere på fire hjul end denne Lamborghini Veneno Roadster.

I hvert fald ikke hvis den skal være solgt over nettet. I en periode mellem 2013 og 2014 byggede Lamborghini 13 eksemplarer af bilen. 4 lukkede coupéer og 9 roadstere.

Og det er altså én af de sidstnævnte, der netop har sat verdensrekord. Det er auktionssiden SBX Cars, der netop har solgt bilen, men ikke for det beløb, som bilen i nu 2 år har stået til salg for.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

En forhandler i Dubai har forlangt 9,5 millioner dollar svarende til 66 millioner kroner. Det højeste bud endte på 6 millioner dollar. Det vil svare til 47,1 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Disse nye biler er der næsten ingen som gider i Danmark

Bilen, der i sin tid blev både bestilt og betalt af den saudiske kongefamilie, har kørt bare 1.778 kilometer, siden den forlod fabrikken i Italien for nu 10 år siden. Angiveligt som en af de absolut sidste biler i den i forvejen beskedne produktion.

Den hækvendte V12-motor yder 740 hestekræfter og 687 newtonmeter. Nok til at sende den fra 0 til 100 km/t på bare 2,9 sekunder og forbi en tophastighed på 355 km/t.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fra fabrikken tog Lamborghini i øvrigt 4,4 millioner dollar eller 30,6 millioner danske kroner for den lukkede coupé. Roadsteren var en smule dyrere.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler