Annonce:

Smadret film-Lamborghini solgt for absurd beløb

Den blev forventet solgt for et sted mellem 1,5 og 2 millioner. Altså dollar. Sådan gik det dog ikke helt, da denne hvide Lamborghini Countach fandt ny ejer under Abu Dhabis grandprix i weekenden.

Det er sådan set bare et vrag af en Lamborghini Countach. Omend det her en af bare 500 specialbyggede udgaver fra 1989, der for 10 år siden blev smadret i forbindelse med gen-indspillingen af Wolf of Wallstreet.

Auktionshuset Bonhams havde da også dollartegn i øjnene, da man i weekenden under Abu Dhabis Formel 1-grandprix solgte den hvide italiener.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Prisen endte bare ikke der, hvor auktionhuset havde forventet. Faktisk lagde hammerslaget sig et godt stykke under.

Det skriver ESPN Formula 1.

LÆS OGSÅ: Skidestiv fodgænger stjæler politibils udrykningsblink

Bonhams havde forinden auktion sagt, at bilen skulle koste et sted mellem 1,5 og 2 millioner dollar svarende til et sted mellem knap 10,5 mio. kr. og knap 14 mio. kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bl.a. fordi Lamborghinien er bevaret i den ’tilstand’ filmholdet bag Wolf of Wallstreet efterlod den i. Sådan gik dog ikke helt. Med prisen altså.

I stedet endte det vindende bud med at lyde på 1,35 millioner. Bevares, det er stadigvæk i dollar. Så nu ved du, at en smadret Lamborghini godt kan koste tæt på 10 millioner kr. Eller mere præcist 9,2 millioner kr.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler