Annonce:

Skrotter alle Teslaer og køber 250.000 biler af konkurrenten

I begyndelsen af december fortalte udlejningsfirmaet Sixt, at man skiller sig af med samtlige Teslaer. Nu er erstatningen fundet.

Efter nyheden om, at udlejningsfirmaet nu hælder samtlige Teslaer ud af sin flåde, er det i denne uge kommet frem, at man har fundet en erstatning. Eller rettere, 250.000 af dem.

Den kvarte million biler kommer fra bilkoncernen Stellantis og skal fordeles mellem Sixts markeder i Nordamerika og her i Europa.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse tirsdag i denne uge.

Aftalen, der løber op i adskillige milliarder euroer, betyder, at Stellantis over de næste tre år både skal levere rene elbiler og hybridbiler til udlejningsfirmaet.

LÆS OGSÅ: Bilmærke overvejer at vende tilbage til Europa

Sixt påpeger dog, at man stadig regner med, at 90 procent af alle firmaets udlejningsbiler er elektrificerede inden 2030 – i hvert fald i Europa.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det er mærker som Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Lancia, Opel, Peugeot, Ram, Opel/Vauxhall og Maserati, der skal levere biler som en del af den nye aftale.

Tilbage i december valgte Sixt at melde ud, at man ville skille sig af med samtlige Teslaer i udlejningsflåden. Det skyldtes dels faldende priser på bilerne, dels at bilerne er for dyre i drift.

Denne holdning er udlejningsfirmaet dog ikke alene om. Også hos konkurrenten Hertz vinker man farvel til 20.000 elbiler, heriblandt flere Tesla-modeller. Læs mere om det her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler