Skoda får nyt logo: “Den flyvende pik forsvinder”

Foto: Škoda Auto a.s.

Skodas logo har set sådan ud lige siden 1926, men næste år det helt slut.

Nogen ser et flyvende mandligt vedhæng, andre en fjer. Ligeledes flyvende. Uanset hvad er det sikkert, at det logo – som Skoda i varierende udgaver har sat på biler siden 1926 – forsvinder.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Dumt: 7-sekunders snapchat-video udløste politijagt på bil

Ifølge Autocar kan ændringen allerede ses på visse modeller. Og fremtidige Skodaer vil bære et logo, der faktisk bare er “Skoda” stavet med versaler. Logoændringen er fuldt ud indfaset i det tjekkiske VAG-mærkes program i løbet af 2024, skriver mediet.

Herhjemme kunne Skoda for nylig fejre, at modellen Enyaq iV blev den elbil, danskerne købte flest af sidste år. Ud af 30.380 nye elbiler i Danmark var 2.431 af dem Enyaq. Den danske importør forventer, at 2023 bliver et mindst lige så godt år for mærket.

Reklameblok:Især fordi modellen Enyaq Coupé er lige rundt om hjørnet. Når bilen kommer til Danmark, vil det også være med udgaven iV 80. Den bil i Skodas program som kan køre længst på en opladning. Nemlig 550 kilometer.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk