Dumt: 7-sekunders snapchat-video udløste politijagt på bil

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Onsdag aften udløste en kort Snapchat-video en jagt på en bil i Syd- og Sønderjylland.

Det er bestemt ikke alt, man skal dele på Snapchat. Det lærte to personer, som Syd- og Sønderjyllands Politi efter en jagt på en bil sigtede for våbenbesiddelse.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Her solgte politiet vanvidsbilists bil med V10-motor for 4.500 kr.

Hele balladen udsprang af en Snapchat-video, som politiet fik nys om onsdag aften. I videoen beskrev anmelderen, hvordan man kunne se en pistol mellem forsæderne på en bil. Og det tog politiet meget seriøst.

Kort efter blev en jagt på bilen nemlig sat ind. At politiet så kun fandt et attrapvåben, da bilen blev fundet, ændrede ikke på alvoren, oplyser kredsen.

Reklameblok:– Tænk dig godt om, før du lægger den slags film på de sociale medier. Måske synes du, det er sejt eller sjovt, men du risikerer at skræmme dine venner – og du risikerer at blive anholdt derhjemme eller på din arbejdsplads, sigtet og afhørt og få dit hjem ransaget. Lad også være med at dele sådan nogle film med andre end os, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Facebook.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk