Shell fylder oktan 100 i V Power-pistolerne

Foto: Shell Danmark
Foto: Shell Danmark

Fra september er der oktan 100-benzinpistoler over hele landet, Shell opgraderer nemlig V Power til oktan 100

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Nu bliver oktan 100-benzin landsdækkende. DCC Energi, som står bag Shell stationerne i Danmark, oplyser nemlig, at selskabet er begyndt at fylde oktan 100-benzin i de 200 eksisterende V Power-standere over hele landet.

Vi forbedrer løbende kvaliteten af vores brændstof på Shell stationerne. Sidste år fik renseegenskaberne i Shell V-Power brændstoffet et løft, så de renser og beskytter endnu mere effektivt, og vi introducerede også Shell V-Power Diesel. Nu har vi så rent teknisk fået mulighed for at løfte kvaliteten af Shell V-Power benzinen ved at hæve oktantallet fra 99 til 100“, lyder det fra retaildirektør i DCC Energi Søren Møller Maretti i en pressemeddelse.

Dråberne med det høje oktantal er velegnet til højtydende motorer, der yder flest hestekræfter, desto bedre benzinen er til at modstå bankning, som opstår, når benzinen antændes for tidligt. Men faktisk kan alle benzinbiler køre på det potente brændstof.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

DCC Energi oplyser, at benzinen med det højere oktantal fyldes på de første Shell-stationer i slutningen af august og at samtlige danske V Power-standere har oktan 100-benzin i pistolerne i slutningen af september.

Shell er ikke de første med 0ktan 100-benzin herhjemme. OK Benzin fyldte tidligere i år det høje oktantal på 41 af sine sjællandske standere – læs mere her.

 

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk