Annonce:

Service på en Aston Martin Valkyrie koster mere end dit hus

Som om bilen i sig selv ikke er dyr nok, løber servicekontrakten, som skal underskrives seperat, også deropad på en Aston Martin Valkyrie.

Bilen kan spores tilbage til dengang Red Bull og Aston Martin var gode venner. Det var dog først i 2021, at Valkyrie er begyndt at få asfalt under hjulene.

Der skal laves 150 eksemplarer med nummerplader på. Og hver bil er absurd dyr. En Aston Martin Valkyrie koster fra – og hold nu fast – 3 millioner britiske pund. Det svarer til 26 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og så er den danske registreringsafgift ikke betalt endnu. Det er serviceaftalen på bilen sådan set heller ikke. Den er nemlig ‘ekstraudstyr’.

Det skriver finansmediet Bloomberg.

LÆS OGSÅ: Gunther Steiner har fået nyt Formel 1-job efter Haas-fyring

Hvis man vil beholde fabriksgarantien på bilen, skal der tegnes en servicekontrakt til en værdi af 354.000 britiske pund svarende til 3 millioner danske kroner. Aftalen gælder service i fire år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Der er dog også en ‘lidt’ billigere mulighed. Og vi understreger lidt. For at servicere det, der praktisk talt er en moderne Formel 1-bil med V12-motor, næsten 1.200 hestekræfter og nummerplader, er ikke billigt. Og bliver det aldrig.

En treårig serviceaftale koster nemlig ‘kun’ 268.000 pund. Lige omkring 2,5 millioner kroner. Dermed er det faktisk billigere at få Bugatti til at servicere både Veyron og Chiron. Altså hver for sig. Læs mere om det her i øvrigt.

Ifølge Bloomberg er Valkyrie i det hele taget en virkelig god forretning for Aston Martin. Det britiske bilmærke tjener lige så meget på ét eksemplar af V12-bæstet som på 21 Vantage-modeller.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler