Reklame:

Seat introducerer ‘Cupra’ som selvstændigt mærke

‘Cupra’-navnet har alle dage stået på de hurtigste Seat-modeller, men nu gør den spanske del af VAG-koncernen ‘Cupra’ til et selvstændigt mærke

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Om blot få dage ser et ny bilmærke dagens lys, når Seat den 22. februar introducerer ‘Cupra’ som selvstændigt mærke ved et særligt event forud for 2018-udgaven af Geneve Motorshow, det meddeler fabrikken i en pressemeddelse.

Cupra har altid været Seats mest sporty udtryk, og nu er tiden til, at Cupra kan få sin egen sjæl, sit eget DNA, egen identitet ved at blive en helt ny del”, lyder det fra spanierne.

LÆS OGSÅ: NYT BOOSTED MAGAZINE PÅ GADEN NU – SMUGKIG HER!

Lige nu er Seats eneste bil med Cupra-logo den Golf-baserede León-model, der til gengæld fås som både femdørs hatchback eller som stationcar med for en familiebil at være svimlende 300 hestekræfter fra en to liters TFSI-motor.

Reklameblok:
Seat Leon Cupra R med 310 hk er den hurtigste bil med Cupra-logo, der findes, lige nu

Flere internationale medier forventer, at Cupra som mærke kommer til at omfatte den nyligt introducerede SUV Ateca med samme TFSI’er og omkring 2020 en mere coupé-lignende SUV.

Vi skal dog ikke forvente en ny Ibiza Cupra, da Seat ikke mener, at denne del af markedet efterspørg en hurtigere bil end den nuværende Ibiza FR med 1.5 liters turbo-motor og 150 heste.  Øh, jo tak, Seat! Jo tak!

Der er endnu intet om de danske forhold for Cupra-mærket, og om det overhovedet kommer til landet. 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?