Se den nye 7-Serie tæt på – får underlige forlygter

BMW er i fuld gang med testarbejdet på det, der skal blive til den næste 7 Serie. Bilen ser vi formentlig uden camouflage engang i 2023.

BMW er i fuld gang med testarbejdet på det, der skal blive til den næste 7-Serie. Bilen ser vi formentlig uden camouflage engang i 2023.

Et fjæs kun en mor kan elske? Det ligner grangiveligt, at det er den vej, BMW’s næste aftapning af flagskibet 7-Serien er på vej ned ad.

Vi må vente med den endelige dom, til tyskerne hiver camouflagen helt af bilen. Hvilket formentlig sker engang i 2023. Men allerede nu kan BMW ikke skjule bilens forlygte-design. Ja, det ser ud til at være todelt med en seperat LED-stribe til kørelyset.

Det er spionfotograferne hos Motor.es, som har spottet den spøjse detalje. Noget vi i forvejen havde på fornemmelsen, at bilen vil køre rundt med. Tilbage i oktober sidste år bragte vi her på Boosted nemlig billeder af, hvordan nogle bilentusiaster med photoshop-evnerne i orden forestiller sig, at den næste 7’er ser ud.Og det tyder mere og mere på, at de får ret.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk