Reklame:

Schumachers første vinder-ferrari leder efter ny ejer

Bilen, der blev startskuddet til Ferraris seneste Formel 1-dominans, skal finde en ny chauffør.

Selv kommer han nok aldrig ned i den igen. Men det betyder, at du har mulighed for at sikre dig et stykke af Formel 1-historien. Den Ferrari F1-2000, som sikrede Michael Schumacher sin tredje VM-titel – den første med Scuderia Ferrari – leder nemlig efter sin næste ejer.

Men bilen, der lige nu står i Hong Kong, bliver en dyr fornøjelse at komme ned i. I det hele taget bare i nærheden af. I hvert fald hvis man spørger RM Sotheby’s som skal stå for auktionen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Her lyder vurderingen nemlig, at det sidste hammerslag lader et sted mellem 7,5 og 9,5 millioner kr. Det svarer til et sted mellem 51 og 64,8 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – så blev 7 biler beslaglagt 

Efter mesterskabet i 2000 restaurerede Ferraris Formel 1-hold chassis nummer 198. På den anden side betyder det, at den næste ejer kan bruge bilen til trackdays gennem Ferrari-fabrikkens Clienti-program.

Det er ikke første gang, at Schumacher-historie skal på nye hænder. Så sent som i november sidste år lagde en anonym køber et vanvittigt stort beløb på bordet for Ferrarien, som Schumacher i 2003 kørte sit femte VM hjem i.

Reklameblok:
Auktionen over den tre år ældre racer finder sted i dagene mellem 3. og 12. april. Altså er det på høje tid, at du får finansieringen på plads.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?