Anonym køber lægger VILDT beløb for Schumachers VM-Ferrari

En køber fra Europa – nærmere kommer vi det ikke – har lagt en svimlende sum for at blive den nye ejer af Michael Schumachers VM-vindende Ferrari F2003-racer. 

Mellem 2000 og 2004 stod der Ferrari og Michael Schumacher på alt i Formel 1. Fem sammenhængende verdensmesterskaber blev det til. Blandt i andet F2003-raceren som sikrede tyskeren det femte VM i karrieren.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Her – tæt på 20 år senere – har bilen fundet en ny ejer. Det skete på en auktion i Geneve, hvor folk bød som gale på den historiske racer. Faktisk blev budkrigen så vild, at det vindende bud langt oversteg vurderingen på 9,5 millioner schweizerfranc – knap 72 millioner kroner -, det skriver nyhedsbureauet AFP.

Når man lægger skatte og gebyrer til den endelige pris, løber den nemlig op i vanvittige 14,6 millioner schweizerfranc. Det svarer til 110 mio. danske kroner. Der blev har prisen sat den tidligere auktionsrekord for en Formel 1-bil grundigt til vægs.

Før auktionen på 2003-raceren lød rekorden på knap 57 mio kr. Det var sjovt nok også prisen for en Ferrari. Nemlig Schumachers VM-vinder fra 2001.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk