Annonce:

Sæt huset i stand med 2 trin

Hvis din bolig er ved at blive lidt træt at se på, så er det nok på tide du får givet boligen et friskt pust.

Istandsæt huset

Hvis du har fået lidt mere tid på hænderne end blot en lidt forlænget weekend, så kan du med fordel se på huset. Huset er ligesom alle andre ting vi har, huset bliver nemlig også slidt med årene.

Der er dog en række ting du kan gøre for, at holde boligen frisk. Et friskt pust til boligen kræver noget hårdt arbejde, men så får du også skabt helt nyt liv til lige din bolig.

Nye døre og vinduer

Når du skal have fart over feltet med din renovering, så burde du tjekke døre og vinduer. Døre og vinduer bliver med årene slidte, og hvis dit hus har nogle år på bagen, så er det nok på tide at give den en service.

Døre og vinduer står både for en flot facade for huset, men har også en indflydelse på din varmeregning.

Hvis du skal skifte vinduerne, så burde du overveje at lade en professionel, give en hjælpende hånd. Det er nemlig et mere omfattende arbejde, end man lige tror. Det kræver ofte noget ekspertise, før resultatet bliver som ønsket.

Kommer det til vinduer så er der en række forskellige ting som du skal tage højde for.

Du skal først vælge hvordan vinduet form skal være, samt åbningen af det. Du kan inde hos Vinduesgrossisten, helt selv vælge imellem palæ, topstyrede-, bondehusvinduer og mange andre.

Når du har besluttet dig for hvilket slags vindue som du mener bliver pænest, så kan du med fordel vælge imellem hvilket materiale du gerne vil have.

Når det kommer til materiellet, så kan du vælge imellem den klassiske løsning med træ. Træ er en langtidsholdbar løsning, som også giver det absolut flotteste resultat. Vælger man træ er det dog vigtigt, at man husker der er vedligeholdelse forbundet med træ vinduer.

Men du kan også vælge plast vinduer, de er vedligeholdelsesfri samt de kræver ikke maling hverken inde eller ude. Da konstruktionen med plastvinduer typisk er mere teknisk, er der større sandsynlighed for, at de kan gå i stykker/ sidde fast.

Hvis du dog vælger træ/alu udgaven, så kommer ydersiden af vinduet i en aluminiumsprofil, indersiden er stadig af trækonstruktion.

Det betyder, at vinduet vil være meget hårdført når det kommer til vind, vejr og solens stråler.

Kommer det til døre så er det muligt, at få en lang række forskellige muligheder.

Når du skal vælge døre, så kommer det ofte ned til hvad du egentlig har brug for. Du kan nemlig få både halv delte døre, dobbelt facadedøre og mange andre inde hos Vinduesgrossisten.

Her kan der også vælges imellem de samme forskellige materialer, samt en række forskellige udskæringer til glas.

Annonce:


Når man skal udskifte døre og vinduer, så er det vigtigt man kigger på glastyperne man kan vælge imellem. Der er nemlig en stor forskel alt efter hvilke slags man vælger. Du kan bl.a. få lyddæmpet glas, hvilket kan være godt hvis du bor ud imod en vej.

Mal væggene

Hvis det er blevet tid til, at få et hus der matcher den flotte bil i indkørslen, så er et af de første trin man skal tage, at få givet huset en omgang maling.

Man kan sagtens selv klare, at give boligen en omgang maling. Her er det blot vigtigt, at man husker, det kan tage rigtig lang tid.

Når man skal male væggene, kan man når man alligevel er i gang, også vurdere hvordan standen af væggene er.

I nogle boliger får man dem med flot filt man kan male lige over. Hvis man derfor ikke har set om bag filten efter skader i væggen, ujævnheder eller andre defekter, så kan man med fordel overveje, at gøre det når man har tiden.

Følger man de to skridt så har man allerede en meget mere indbydende bolig.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler