Annonce:

Særligt krav til alle elbiler droppes, siger Fords direktør

Ford har længe holdt fast i, at mærkets forhandlere skal betale voldsomt mange penge for overhovedet at få lov til at sælge elbiler. Men det er nu fortid.

Besøg vores annoncør:

Nogle bilmærker fortryder målet om kun at bygge elbiler. Andre at de ville tvinge bilisterne til at betale for funktioner som sædevarme.

Og så er der Ford. Mærket fortryder nu hele sin politik om elbiler, som tvang mærkets forhandlere til at betale massive summer for overhovedet at få lov til at sælge elbiler.

Det skriver CNBC.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er mindre end to år siden, at Ford begyndte at forlange, at særlige forhandlere i USA skulle betale op mod 1 million dollar i gebyr for at få uddannet de ansatte i ‘Fords elbiler’ og andet udstyr til forretningen.

LÆS OGSÅ: Disse nye biler er der næsten ingen som gider i Danmark

Men det er slut. Det bekræfter mærkets vicedirektør Marin Gjaja. Dermed vil Ford-forhandlere ikke længere blive tvunget til at betale for overhovedet at sælge elbiler. “Elbil-certificeringen” har ellers kostet dem mellem 500.000 og en million dollar at opnå.

Men først begyndte forhandlerne at klage over den meget dyre post, siden begyndte mærkets eget elbil-salg at falde, og nu har Ford helt fortrudt strategien med elbiler. Bl.a. i Europa. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ford, der i øvrigt taber 1 million kroner på hver eneste elbil, mærket sælger, siger ikke noget om, hvorvidt forhandlere, der har betalt de uhyrlige summer, nu får pengene tilbage. De har nemlig købt sig til noget, der ikke længere findes.

Det var dog allerede i slutningen af maj måned, at de første medier kunne fortælle, at Ford gjorde klar til at droppe det vanvittige krav. Omvendt skulle vi helt hen i midten af juni, før mærket endelig gav op.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler