Annonce:

Sælger næsten ingen biler i Danmark – nu vil de lancere billigmærke

Den administerende direktør har sagt, at man i 2025 vil kunne se et helt nyt bilmærke på de europæiske veje. Nio klarer sig omvendt ikke for godt i forvejen.

Kina-mærket Nio har ikke kunnet fange danskernes interesse. Mellem 1. januar og 30. november solgte importøren bare 38 biler herhjemme.

Nu håber Nios øverste direktør, Lihong Qin, at kunne overbevise europæerne på en anden måde. Nærmere bestemt med bilmærket Firefly.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Lihong Qin ville i forbindelse med udmeldingen ikke gå i ret mange detaljer. Heller ikke når det kommer til prisen. Men det ligger fast, at Firefly er billigere end Nio, som i Danmark koster fra 423.000 kroner.

Det skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: Endnu et bilmærke fyrer alle forhandlere i Danmark

Lihong Qin ville dog gerne fortælle, at kineserne satser på en lancering i Europa i 2025. Men Firefly er ikke de eneste kinesere, som er interesseret i dette marked.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I takt med at elbil-efterspørgslen bremser op på det kinesiske marked, forsøger mange af landets bilmærker at udnytte, at de har billigere biler at tilbyde end det gennemsnitlige europæiske mærke har.

EU forsøger dog også at reagere på de billige kinabiler. Eksempelvis mener EU-kommissionens formand Ursula von der Leyen, at kinabilerne er for billige, når de sælges i Europa.

Derfor har EU nu iværksat en undersøgelse, der skal afdække, om kineserne uddeler ulovlig statsstøtte til landets bilindustri. Noget der har vakt dikaturets vrede.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler