Sådan vil Ford sikre sig at du “ALDRIG” glemmer selen

Foto: Unspalsh.com

Herhjemme har det siden maj 2006 kostet et klip i kørekortet at køre uden sele. Men nu vil Ford gøre endnu mere for, at du husker selen.

Det er både dumt og farligt at vælge selen fra, når du sætter dig bag rattet. Alligevel skriver politiet hvert år mange hundrede bilister for den færdselsforseelse. Også selvom det foruden bøden også koster et klip i kørekortet.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Miljøorgan raser mod elbiler – “Det er spild af ressourcer og en blindgyde’

Mange moderne biler hyler da også op, hvis du vælger selen fra. Men nu vil Ford gøre noget ekstra. Et nyt patentansøgning, som Ford har indleveret til det amerikanske patentkontor, afslører, at mærket har tænkt sig at udstyre selespændet med en vibrator.

Og den holder ikke op med at ‘summe’, før selen er klikket fast. Ifølge Ford kan systemet allerede nu implementeres i alle biler. Personbiler som varevogne. Bilmærket har dog ikke sagt noget, om hvorvidt man rent faktisk vil udstyre biler med den nye anordning eller hvornår.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk