Annonce:

Sådan får du bygget det ultimative anlæg i bilen

Hvor kan du bedst lide at høre musik henne? Vores favoritsted er i bilen, for her kan du skabe helt fantastisk lyd i den bedste kvalitet. Men ved du, hvordan du får lyden til at blive verdensklasse? Bare rolig, vi fortæller dig, hvor du finder Danmarks største hi-fi-nørder.

Hvis du som os bruger mange timer i bilen hver uge, så ved du nok også, hvor fedt det er at kunne nyde din yndlingsmusik bag rattet. Det er bare ikke altid, at bilens anlæg kan sørge for at gengive lyden på en måde, så musikken kommer til sin ret. Men det er der heldigvis råd for.

Det er bare de færreste af os, som forstår præcis, hvordan du tager lyden i bilen helt op til øverste hylde, når vi snakker lydkvalitet. Også kaldet high-end bilstereo. For det er desværre ikke bare at skifte et par højttalere ud med nogle andre, og så spiller anlægget bare til perfektion. Hvis det skal være rigtig godt, er du nødt til at alliere dig med nogle folk, som virkelig ved noget om bilstereo.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

God lyd ind med modermælken
Og sådan nogle folk kender vi. De hedder Custom Audio Denmark, og indehaveren Mads Elliott Nyegaard tør vi godt kalde landets største lyd-nørd. Med en jazzmusiker som far er Mads opfostret med musik, højttalere, forstærkere og alverdens instrumenter fra før han kunne gå. Og den enorme interesse for god lyd har Mads gjort til sin levevej.

Hos Custom Audio Denmark tager de derfor lyd meget alvorligt. Vi snakker ultra high-end bilstereo, hvilket rækken af pokaler i skabet vidner om. Mads og gutterne fra Custom Audio har bygget konkurrence-biler til blandt andet DM i bilstereo, hvor deres anlæg har vundet adskillige priser.

Custom bilstereo
Hvis der er nogen, som kan bygge de vildeste lydinstallationer i biler, er det Custom Audio!

Det er dog ikke kun konkurrence-anlæg, som Custom Audio er mestre i at bygge. En populær trend i øjeblikket er opgradering af anlæg i sportsvogne, luksusbiler og superbiler. Altså biler i den dyrere end af skalaen, som trods bilernes højere priser ikke altid har ret gode anlæg. Men vi vil ikke råde dig til at opgradere den slags selv. Få et firma som Custom Audio til det i stedet.

De har erfaring med at kæle for detaljerne i bilmærker som blandt andet Ferrari, Maserati, Porsche og Aston Martin. De har eget snedkeri og kan derfor speciallave de helt rette løsninger. Eksempelvis skjulte installationer så du får super god lyd, men som ikke ses udefra af langfingrede typer.

Custom Audio
Custom Audio laver alle typer løsninger. Også de mere diskrete af slagsen, så de passer ind i enhver bilejers smag.

Herunder får du tre high-end produkter som eksempler på, hvad Custom Audio kan skaffe til din bil:

Audison Thesis HV Venti 2-kanals forstærker

Audison Thesis HV Venti 2-kanals forstærker
Pris: 67.999 kr.

“Ethvert produkt selv af høj kvalitet er typisk underlagt visse begrænsninger, der er defineret i designfasen og baseret på markedets behov. Forskellen mellem denne forstærker og enhver anden forstærker er meget enkel – Audison har ikke anvendt nogen begrænsninger.”
Læs mere her!

ScanSpeak Gold Kickbas højttalersæt 6.5"

ScanSpeak Gold Kickbas højttalersæt 6.5″
Pris: 7.879 kr.
“ScanSpeak Gold Serie er det bedste af det bedste fra ScanSpeaks side, og det er en meget værdig kandidat til titlen “verdens bedste bilstereo-højttaler”. De mange priser og titler, som ScanSpeak Gold Serie har vundet, tegner også deres tydelige spor, og gennem hele verden regnes denne serie for toppen af poppen.”
Læs mere her!

Quartorigo Heritage Bi-One 4-kanals forstærker

Quartorigo Heritage Bi-One 4-kanals forstærker
Pris: 10.499 kr.
“4-kanals forstærker i super kvalitet med masser af power og overskud til at drive for- og baghøjttalere – eller to forhøjttalere og to subwoofere. Den kan levere 4 x 72 watt eller 2 x 250 watt.”
Læs mere her!

Hjemmebiograf Custom Audio

Custom Audio Holbæk
Lundemarksvej 23 B
4300 Holbæk

Custom Audio Hillerød
Fredensborgvej 39
3400 Hillerød

Annonce:


Du kan se mere til de mange spændende produkter på hjemmesiden: www.customaudio.dk

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler