Annonce:

DM i bilstereo ved Custom Audio Hillerød: Se galleriet

I Hillerød var der i weekenden lagt op til den helt store lydoplevelse, da Custom Audio i samarbejde med EMMA Danmark/Dansk bilstereo forening stod bag en delrunde til danmarksmesterskaberne i bilstereo.

Nogle af Danmarks bedste SQ biler (læs: Sound Quality) var samlet for at konkurrere i de forskellige klasser, og her er der tale om virkeligt velspillende biler, hvor man kan ”placere” alle instrumenterne på lydscenen og få en realistisk oplevelse, som om man sidder foran bandet.

Bilerne kan have mange forskellige opsætninger, og alle kan deltage, så længe man kan afspille EMMA’s testmusik. Man kan faktisk godt deltage med helt standard radio/højttalere i bilen (men det er selvfølgelig ikke sikkert, at man kommer så langt med det).

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Konkurrencen er delt op i klasser, så man som begynder kan deltage i klasser, hvor de rutinerede deltagere ikke bare ”render med det hele”. Det er super fedt, da det er mere ligeværdigt på den måde og gør det meget sjovere at prøve at være med som begynder.

”Noget af det vigtigste ved at konkurrere er faktisk, at man kan lære en masse af de andre deltagere og på den måde blive bedre til at bygge sit eget anlæg”, fortæller Mads Nyegaard, indehaver af Custom Audio og flittig EMMA-deltager.

Custom Audio holdt åbent hus på dagen med en masse gode tilbud samt en publikumskonkurrence, hvor man kunne vinde en Helix U10A aktiv subwoofer. Konkurrencen kører helt indtil søndag den 16/6 kl. 20, så du kan stadig nå at deltage. KLIK HER!

Læs mere om EMMA Danmark/Dansk bilstereo forening og følg dem her: KLIK HER!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Til Oktober afholdes sidste delrunde og DM-finalen ved Custom Audio i Holbæk, så følg med på Facebook-siden, og kom forbi til finalen, hvor du kan lytte på nogle helt fantastiske anlæg.

Her får du galleriet fra delrunden i Hillerød:

Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde Custom Audio Hillerød og Holbæk - EMMA delrunde

Dagens glade vindere. Tillykke herfra.

Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler