Annonce:

Så skete det også i Sverige – Fisker er konkurs

Fisker Inc.’s svenske datterselskab gik fredag i sidste uge konkurs, efter en begæring blev behandlet i skifteretten. Det samme er sket i Norge.

Besøg vores annoncør:

Nu er det kun Danmark, der mangler, så er Fisker gået konkurs i hele Skandinavien. Fredag blev det svenske datterselskab erklæret konkurs.

Det oplyser de svenske myndigheder.

Ligesom i Danmark er Henrik Fiskers kone Geeta Gupta bestyrelsesformand og direktør i det svenske selskab.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fisker AB har solgt Fisker Ocean i Sverige fra et showroom på Kungsängen i Stockholm. Mærket lavede også en service- og garantiaftale med værkstedskæden Mekonomen. Med konkursen er den aftale dog i fare for at blive opløst.

LÆS OGSÅ: Trådte i kraft 7. juli – her er de nye regler til alle nye biler

Hvad der skal ske med Fiskers tilbageværende ansatte i Sverige, er endnu uafklaret. Men de er via landets lovgivning og den såkaldte konkursgaranti sikret løn. Fisker Inc. har dog også gæld i Sverige.

På tidspunktet for konkursen har Fisker AB en skattegæld på 550.000 svenske kroner. Det svarer til 360.000 danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Herhjemme ventes Fisker også at gå konkurs. Aktieselskabet bag forretningen har allerede fået C/O-adressen hos en advokat i København. Men ifølge virksomhedsregisteret er der endnu ikke indgivet en konkursbegæring.

Fisker i Danmark har dog allerede forladt sit kæmpe showroom og værksted i Taastrup. Til Boosted fortæller erhvervsmægleren, der i sin tid hjalp Fisker på plads i lokalerne, at mindst et bilmærke er interesseret i at overtage lejemålet. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler