Annonce:

Så skete det: Her sælger Tesla ikke længere flest elbiler

Bevares, det amerikanske mærke har stadig godt gang i salget. Men i årets første 7 måneder har de måtte se sig slået tilbage i Tyskland.

Besøg vores annoncør:

Og det endda af tyskerne selv. De seneste tal viser således, at Volkswagen lige akkurat krøb forbi Tesla på førsteplads, når det kommer til salg af elbiler i vores naboland mod syd.

Volkswagens elbiler er også foran konkurrenterne fra Mercedes, BMW og Audi. Det er især den nye ID.Buzz og varevogn ID. Buzz Cargo der hjælper VW’s salgstal på vej.

Ifølge tal fra de tyske transportmyndigheder, som mediet Automobilwoche refererer, lykkedes det Volkswagen at finde ejere til 41.475 nye elbiler i juli måned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

På den konto er Tesla bagud. Ikke meget men bagud er de. Det amerikanske mærke, der sidste år åbnede en fabrik i udkanten af Tysklands hovedstad, Berlin, solgte 40.289 elbiler til tyskerne.

LÆS OGSÅ: Volkswagen dropper elbil – “Den er simpelthen for tung”

Sammenlagt er Tesla og Volkswagen dog langt foran ‘listens’ tredjeplads. Mercedes havde nemlig kun held med at sælge 20.613 elbiler i Tyskland i samme periode.

Herefter kommer Audi med 16.786 elbiler, mens BMW halter efter på en femteplads med 15.987. Endnu længere nede finder vi Hyundai med 15.411 elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler