Annonce:

Rumænsk drifter lægger 6 liters Audi-W12’er i en 350z

Hvorfor? For at skille sig ud fra flokken af svinggale gutter, selvfølgelig

Denne 350Z kørt af PPG Racing Team har seks cylindre mere end normalt. Faktisk ligger der et enormt W12-klaver på seks liter under hjelmen.

Hvordan den kæmpe klump kan være på så lidt plads, kan vi ikke svare på, men det er i hvert fald lykkedes en rumænsk VW-og Audispecialist at presse den ned mellem forhjulene på den japanske coupé.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Resten af drivlinjen består af den efterhånden klassiske drifterløsning med en gearkassen fra en dieseldrevet BMW 5-serie, en Trion trepladet-kobling forbundet til en specialfremstillet drivaksel men med det originale differentiale fra 350Z’eren.

Undervognen er et sammensætning af Wisefabs front lock up-kit og KW-gevind. Fremtidsplanerne, som der allerede nu er tænkt over, indkluderer to cylindre mindre med dobbelte turboer ladere – nemlig V10-motoren fra en Audi RS6 C6.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler