Rumænsk drifter lægger 6 liters Audi-W12’er i en 350z

Hvorfor? For at skille sig ud fra flokken af svinggale gutter, selvfølgelig

Denne 350Z kørt af PPG Racing Team har seks cylindre mere end normalt. Faktisk ligger der et enormt W12-klaver på seks liter under hjelmen.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Hvordan den kæmpe klump kan være på så lidt plads, kan vi ikke svare på, men det er i hvert fald lykkedes en rumænsk VW-og Audispecialist at presse den ned mellem forhjulene på den japanske coupé.

Resten af drivlinjen består af den efterhånden klassiske drifterløsning med en gearkassen fra en dieseldrevet BMW 5-serie, en Trion trepladet-kobling forbundet til en specialfremstillet drivaksel men med det originale differentiale fra 350Z’eren.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Undervognen er et sammensætning af Wisefabs front lock up-kit og KW-gevind. Fremtidsplanerne, som der allerede nu er tænkt over, indkluderer to cylindre mindre med dobbelte turboer ladere – nemlig V10-motoren fra en Audi RS6 C6.

 

 

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk