Annonce:

Støj, Røg og Hestekræfter 2018: Derfor skal du opleve det

Om kort tid er der Støj, Røg og Hestekræfter i Thisted. Her kan du læse om, hvad du kan opleve.

Datoen er søndag den 8. juli ved Ejner Hessel i Thisted fra kl. 12.00 til 17.00 på Løvevej 15, 7700 Thisted. Det bliver fem støjende, rygende og motor-brølende timer med rullefelt, brænderplads for inviterede brænderbiler, dB-måling, salg af styling, eventpiger, mini-fotoshoot samt en spændende konkurrence.

En tur på rullefeltet koster 300 kr., hvor du vil få en udskrevet attest, og dB-målingen koster 50 kr. ligeledes med en udskrevet attest. Der bliver også mulighed for at købe kolde sodavand, øl og pølser. For at energiniveauet skal forblive i top, har Monster Energy i år sponsoreret energidrikke, som eventpigerne gladeligt gratis deler ud.

– Jeg fornemmer, at det arbejde, jeg har lagt i programmet i år, er blevet taget særdeles godt imod, da der er over 1.000 mennesker, som har trykket ”interesseret” i begivenheden på Facebook, hvilket er over dobbelt så mange som tidligere, udtaler arrangør, Morten Nielsen.

Som noget nyt og lidt anderledes har Morten fået et samarbejde med Shell i Thisted, som i træffets fem timer sælger V-Power til dagsprisen af normal oktan 95-benzin. Shell kommer også til træffet med en bod, hvor du kan få oprettet et Shell Card samt købe lidt mundgodt.

– I 2015 og 2016 var der stor interesse for mini-fotoshoot-området – så det skal selvfølgelig gentages i små to timer i løbet af dagen. Du har derfor mulighed for at få skudt 3-5 billeder af din egen bil – måske sammen med et par af dagens eventpiger. Det er blot at køre i køen, og det er naturligvis gratis, forklarer Morten Nielsen.

Amerikanerklubben ”American Street Cars” fra Århus kigger også forbi, og der vil være en masse fælleskørsler til eventet fra hele landet.

Begivenheden kan findes her:
https://www.facebook.com/events/557618404610716/

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler