Annonce:

Rockstar har mere at sige om Grand Theft Auto 6

Det er først i december, at Rockstar frigiver den første trailer til det kommende Grand Theft Auto 6. Men en endnu en opdatering er alligevel sluppet ud. Dog særdeles ubemærket.

Mens mange hurtigt fangede nyheden, om at Rockstar i december vil frigive den første trailer til spillet ‘Grand Theft Auto 6’, er en anden og lidt mindre nyhed gledet unden radaren.

I årevis har fans og hele underholdningsindustrien uden for Rockstar ventet på, hvornår mon udviklingeren ville sige mere om et nyt Grand Theft Auto.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skete efter års tætlukket tavshed, da Rockstar i februar 2022 bekræftede, spillet er ‘under udvikling’.

Meget mere ville de ikke sige. Altså ikke før 8. november i år, hvor Rockstar offentliggjorde, at den første Grand Theft Auto 6-trailer sendes ud ‘i december måned’.

LÆS OGSÅ: Pia er vred – “Vi bilister har IKKE en chance”

For nogen er det da også meget tydeligt, at Rockstar forbereder sig. Det har “X”-brugeren Gaming Detective bemærket. Og han må have fulgt mere end almindeligt godt med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

For der er tale om en ændring – eller opdatering om man vil – af Rockstars officelle hjemmeside. Den slags man kun bemærker ved at besøge siden dagligt.

Og selvom det ikke er verdens største opdatering, får det allerede flere til at spekulere i, at Rockstar forventer ‘et stormløb’ mod hjemmesiden, når traileren langt om længe lander.

Med andre ord kan spiludvikleren være ved at forberede sig på, at den massive interesse giver så meget trafik, at hjemmesiden ganske enkelt går ned.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Det er i øvrigt ikke helt tilfældigt, at Rockstar vælger at sende den første trailer til det nye Grand Theft Auto ud i december. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler