Annonce:

Medie: Grand Theft Auto 6 kan blive afsløret i denne uge

Rockstar Games kan løfte sløret for det meget ventede videospil allerede i denne uge, skriver medie.

Besøg vores annoncør:

Det har været ventet i rigtige mange år. Nogen vil måske sige lige siden det seneste spil i serien ramte hylderne for 10 år siden.

Men nu mener det amerikanske medie Bloomberg, at der er ved at være tid. Tid til at spilfirmaet Rockstar Games løfter sløret for Grand Theft Auto 6.

Mediet citerer ‘kilder med genskab til Rockstars udgivelsesplaner’. Kilderne hævder, at den første trailer til Grand Theft Auto bliver frigivetm når spiludvikleren kan fejre 25 års jubilæum.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og det er tæt på. Faktisk fylder Rockstar Games 25 år til december. En ting kan de spændte fans dog være sikker på. De kommer til at bidrage til en gigantisk, økonomisk succes.

LÆS OGSÅ: Danske bilister er bange – især elbil-ejerne spreder ny tendens

Måske den største i underholdningsindustrien nogensinde. For selvom Grand Theft Auto uden tvivl er dyrt at udvikle, forventes spillet med lethed at kunne tjene sit budget, der anslået til flere milliarder dollar, ind igen.

Grunden til den store hype – både i medier og blandt GTA-fans – skal måske findes i, at Rockstar-folkene har mestret kunsten at holde informationer om det nye spil tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På nær en lækage, som Rockstar hævder er af gammelt materiale på et tidligt udviklingstadiet, er det ikke meget nogen uden for Rockstar ved om det næste Grand Theft Auto.

Men Bloomberg mener altså at vide, at det hele er lige ved at kulminere. Uanset hvad er det nok en god idé at holde øje med netop Rockstar i den kommende måneds tid.

 

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler