Annonce:

Renault fandt ved et ‘uheld’ ud af “en meget billigere måde at transportere biler på”

Fransk Renault har fundet en måde at klemme 3 biler sammen på. I hvert fald når det kommer til fragtprisen. Men det var faktisk ikke meningen, siger en direktør.

Alt er dyrt i øjeblikket. Men særligt de stigende priser på fragt er noget, alle mærker. Nu har en Renault-fabrik det sydkoreanske by Busan dog fundet ud af, hvordan der kan spares lidt.

Og ‘tricket’ er egentlig ret simpelt. Det fortæller den sydkoreanske fabriks logistikdirektør, Lee Sun-hee, til Korea Herald.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Renault klemmer ganske enkelt tre biler ‘sammen’ i den samme container, som man så sender mod Europa. Det er mærket ikke de første til at gøre. Samme metode er set før.

Men det er nyt for Renault at gøre det. Lee Sun-hee fortæller til den sydkoreanske avis, at mærket er de første, der gør det i landet.

Helt konkret spændes hjulene på bil nummer to i containeren op på en stige for på den måde at gøre plads til den tredje bil. Før var der kun plads til to biler i den samme type container.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Peder på 100 år er en ‘fartbølle’ – “Jeg trykker jo bare på speederen’

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Logistikdirektøren fortæller, at man kun transporterer biler på den måde, fordi det sidste år viste sig svært i det hele taget at få transporteret biler ud fra fabrikken og videre i systemet.

Men ved at læsse containere med tre biler ad gangen, forventer Renault at kunne sende et sted mellem 1.500 og 1.700 biler til Frankrig, som aftager langt flest biler fra fabrikken i Sydkorea, hver måned.

Noget andet, sydkoreanerne også er begejstret for, er udsigten til kinesisk teknik. Et samarbejde mellem Geely og Renault betyder nemlig, at der skal Volvo-udviklede komponenter i en ny hybridbil fra Renault. Indtil videre er den internt kendt som Aurora.

Med den nye fragtmetode hævder Renault, at man vil spare 10 procent på fragten fra Sydkorea til Frankrig hvert år.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler