Annonce:

Privatleasede elbiler i vanvittig vækst med over 300 procent

Privatleasing boomer blandt danske forbrugere, og hvor fokus har været på de generelle tal for privatleasing, bliver det endnu mere voldsomt, hvis man dykker ned i tallene for elbiler. Her viser de seneste opgørelser en stigning på 333% det seneste år.

I marts 2023 udgjorde privatleasing 15 % af det samlede nybilsalg, mens andelen et år efter, altså i marts 2024, er vokset til 23 %. Det svarer til en stigning i andel på 78 %. 

Elbilmarkedet er altså historisk forandret, og tallene er et udtryk for, at bilkøberne går forsigtigt frem, lyder det fra flere eksperter. At danskerne er blevet markant gladere for privatleasing det seneste år overrasker ikke det svenske performance-elbilmærke Polestar, der på baggrund af nye tal fra De Danske Bilimportører kan berette, at det især er elbiler, danskerne gerne vil privatlease.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Alene på elbilmarkedet er antallet af privatleasede biler vokset med hele 333 % i første kvartal i 2024 sammenlignet med første kvartal i 2023, og dermed markerer det danske bilmarked sig som forandret på rekordtid. Det får Polestar til at annoncere en ny skarp og yderst konkurrencedygtig pris, hvor det bliver muligt at lease en Polestar 2 for kun 3.995 kr. om måneden.

“Der er ingen tvivl om, at vi lige nu står i et bilmarked, der er under stor transformation både herhjemme og globalt. Mange danskere vil lige nu hellere lease frem for at eje, og det tager vi naturligvis bestik af hos Polestar. Lige siden vi kom til Danmark for tre år siden er Polestar lykkedes med at have markedets bedste priser på privatleasing, og det har været medvirkende til vores succes på det danske marked,” siger Henrik Bang, direktør for Polestar, og fortsætter:

“En skarp leasingpris afhænger især af, hvor meget eller hvor lidt en given model taber i leasingperioden, kombineret med de reparations- og serviceudgifter, der forudses af leasingselskabet. Og på disse to parametre har Polestar vist sig at stå meget stærkt i markedet med lave månedlige ydelser som resultat. Derfor er vi også stolte af nu at kunne annoncere en ny og yderst skarp pris kun 3.995 kr. for at lease en Polestar 2, der skal gøre det muligt for endnu flere danskere at komme i nærheden af en premium elbil med exceptionelle gode køreegenskaber,” siger Henrik Bang.

Markedsanalytiker: “Det er importørernes måde at tilbyde forbrugerne en sikkerhed i markedet”
Ifølge Jan Lang, der er markedsanalytiker hos Bilbasen, står vi et marked, der aldrig har været mere komplekst. Et historisk ustabilt marked påvirker uundgåeligt danskernes tvivl og får dem til at gå rundt om den varme grød, hvad angår valg af bil, længere tid end tidligere. 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

”Privatleasing udvikler sig med lynets hast som en konsekvens af det konkurrenceprægede marked, vi står i. Intet er konstant indenfor dette område, og siden første kvartal 2023 er antallet af tilbud på privatleasing i Danmark vokset fra cirka 100 til cirka 280 i første kvartal 2024. Det er en helt ekstraordinær udvikling.

Privatleasing er importørernes måde at tilbyde forbrugerne en sikkerhed og tilgængelighed, som er sværere at opnå ved traditionelt bilkøb. Dermed bliver privatleasing en yderst relevant genvej til premium-elbiler – og til biler i det hele taget. Det er med andre ord et produkt, som bilfabrikker og -importører ikke længere kan ignorere som salgskanal,” siger Jan Lang

Det nye privatleasing-tilbud fra 3.995 kr. sker i samarbejde med Santander og er for Polestar 2 Long range Single motor med Pilot-pakke inkl. 15.000 km årligt og 14.995 kr. i førstegangsydelse. 

Som led i det nye privatleasing-tilbud tilbyder Polestar også sin topmodel, Polestar-racerbilen med firehjulstræk i form af Long range Dual motor-varianten med Pilot- og Plus-pakken og hele 421 hestekræfter for kun 4.595 kr. inkl. 15.000 km årligt og 14.995 kr. i førstegangsydelse. 

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Fælles for alle varianter i tilbuddet er, at de nye privatleasing-priser på samtlige varianter for hele leasingperioden ligger langt under retail-prisen med en faktor på under 40%.

Se alle de nye privatleasing-priser på alle varianter her www.polestar.com/dk/privatleasing


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler