Annonce:

Presset Lewis Hamilton skal måske noget andet end Formel 1

Den syvdobbelte verdensmester vandt ikke et eneste Formel 1-løb i 2023. Og nu viser det sig, at Mercedes’ Lewis Hamilton har en ’plan b’.

Udebliver sejrene og et 8. verdensmesterskab, har Mercedes’ Lewis Hamilton en plan. En plan b. Det mener den tidligere Formel 1-kører og nuværende kommentator hos Sky, Martin Brundle, i hvert fald.

Brundle mener, at det ikke kan udelukkes, at Hamilton på et tidspunkt erkender, at han ikke længere kan kæmpe med om verdensmesterskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og at han ikke vil kunne gøre det i en rum tid.

– Jeg tror, at hvis Lewis fornemmer, at den ottende titel er uopnåelig inden for en rimelig tidsramme, vil han tænke på ’plan b’, siger han til Sky Sport.

LÆS OGSÅ: 18-årig får livstid for at lække Grand Theft Auto 6

Brundle gik ikke i detaljer med, hvad planen indeholder. Eller rettere hvad den muligvis indeholder. Men den mangeårige kommentator mener end antyder, at det i sidste ende drejer som om Hamiltons farvel til sporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Omvendt kan Lewis Hamilton også været nået dertil, hvor han overvejer et andet holdet. Realistisk set vil kun to andre hold i Formel 1 dog kunne honorere Hamiltons lønkrav.

Nemlig Red Bull og Ferrari. Sidstnævnte har Hamilton på rygtebasis flere gange været forbundet med. Briten har da også selv sagt, at ’det er enhver racerkøreres drøm på et tidspunkt at køre for Ferrari’. 


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler