Annonce:

Poul er rasende over nummerpladen på sin Volvo

Poul Winther er godt gal, over at han gentagende gange bliver opkrævet penge for at køre sender, hvor hans Volvo S90 aldrig har været.

I Danmark kører der en Volvo S90 rundt med nummerpladen “Winther”, og det har givet ejeren Poul Winther nogle spøjse problemer. Og det endda flere gange. Det skriver Ekstra Bladets Nationen!.

Sket flere gange før
Problemerne er bl.a opstået i Norge, hvor Poul Winther i 2017 blev trukket for 38 gange vejafgift. Men Poul Winthers dansk-indregistrerede bil har aldrig været i Norge. De penge fik han dog senere retur, fortæller han til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Trods 30 ansatte – Dette mærke sælger “ingen” biler i Danmark

Men nu er den gal igen. For Sund & Bælts datterselskab har trukket Poul Winther 368 kr. for en færgetur til Norge med Bastø-Færgen. Men den færge har hverken Poul eller Volvo S90’eren nogensinde været ombord på.

Men selvom Poul Winther, straks pengene blev trukket, kontaktede BroBizz for at få sine penge igen, skete der intet. Det hjalp heller ikke, at Poul Winther udfyldte en klageformular.

BroBizz: Det er en fejl, men…
Over for Ekstra Bladet beklager BroBizz den nye fejl, som man mener skyldes en ‘fejlaflæsning’. Det ændrer dog ikke på, at Poul Winther stadig ikke har fået sine penge retur.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Grundlæggende finder jeg det dybt urimeligt, at når Brobizz laver en fejl, så er det mig der skal have alt bøvlet med at rette op på dén fejl… dette var de dog ret ligeglade med, skriver den danske bilejer til Nationen!

BroBizz siger, at det kan tage et godt stykke tid, før pengene i den slags sager sendes retur til den rette konto.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler