Annonce:

Porsche dropper retssag mod lille bilmærke

Først ville Porsche trække Singer i retten, så ville de ikke alligevel. Og nu er der indgået forlig i sagen.

Singer har slået sig op på at bygge – og frem for alt ombygge – klassiske Porsche-modeller for stenrige bilister.

Men det er ikke alt, det amerikanske bilmærke gør, som er lige fedt. I hvert fald ikke hvis man spørger i Zuffenhausen, hvor Porsche i virkeligheden holder til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Helt konkret havde Porsche tidligere på året set sig sure på Singers brug af Porsche-branding. Altså selve Porsche-navnet på de ombyggede biler. Den slags går nemlig ikke.

Derfor truede Porsche også med at trække det lille bilmærke, som også har bygget en Singer Denmark, i retten. Men den trussel kommer der alligevel ikke noget ud af. Porsche har ganske enkelt lagt søgsmålet i graven.

LÆS OGSÅ: Kommune dropper byskilt med kultstatus efter 20 års tyverier

I stedet er der indgået et forlig. Præcis hvordan det forlig ser ud holdes dog fortroligt mellem parterne, og det er ikke sikkert, at offentligheden nogensinde får mere at vide om det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men det ligger fast, at Porsche allerede i 2012, bare tre år efter Singer blev grundlagt, havde et problem med amerikanerne. Tyskerne var – vil nogen sige – med rette bekymret for, at Singer ville lukrere for meget på den forretning, Porsche selv havde skabt.

Ifølge Carscoops, som har gravet lidt i sagen, tyder noget dog på, at Singer skal afholde sig fra at bygge nye specialudgaver af 911-modeller. I hvert fald hvis de fortsat ønsker at bruge Porsches logoer, skrifttyper og navn.

Dermed er Singers forretning reduceret til et restaureringsprogram for klassiske biler. Eller næsten. For Singer har siden 2012 blandt andet præsenteret DLS-serien af ‘nye’ biler. Og den har ikke noget med et restaureringsprojekt at gøre.

Og det var, hvad ledelsen i Zuffenhausen og deres hær af advokater for alvor igen blev sure over i begyndelsen af februar i år.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Med forliget i sagen kan Singer-ejerne, der har betalt millioner af dollar for deres DLS-biler, dog sove lidt roligere om natten. Porsche kommer nemlig ikke og beslaglægger bilerne.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler