Annonce:

Politijagt endte med en meget våd bil

Nogle indbrudstyve mistede kontrollen over deres bil men forsøgte natten til tirsdag alligevel at fortsætte flugten til fods.

Natten til tirsdag lykkedes det ikke Østjyllands Politi at finde frem til nogle indbrudstyve, som ordensmagten havde indledt en biljagt på.

Heller ikke selvom tyvene mistede kontrollen over den bil, de var kørende i. I stedet for at stoppe, da de fik tegn til det, valgte tyvene nemlig at accelerere ud ad Studstrupvej og Skovlundvej.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Men på et tidspunkt løb tyvene altså tør for talent, og i et højresving fortsatte deres bil hen over en cykelsti, før den gik ind over en mark og til sidst endte i en mindre sø.

LÆS OGSÅ: Nu rammer regel, der håner 90.000 danske bilister

Her kom bilen ikke videre fra. Men det gjorde de to tyve til fods. Af politiets døgnrapport fremgår det, at det ikke lykkedes at løbe mændene op.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men i bilen, som tyvene løb fra, lå der til gengæld flere møbler stjålet fra en adresse i Skødstrup. Politiet skal nu i gang med at sikre spor, der forhåbentlig kan pege i retning af tyvene.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler