Annonce:

Politiet slår igen til mod bilister i Skagen i uge 29

Sidste år blev 47 danskere og udlændinge kontrolleret af myndighederne, som igen i går slår til mod samtlige køretøjer i Skagen i uge 29.

Besøg vores annoncør:

Det er en guldgrube for myndighederne at slå til mod de bilister og andre trafikanter, som er på hjul i Skagen i løbet af uge 29. Den såkaldte Hellerupuge.

Derfor gentager myndighederne – Motorstyrelsen og Nordjyllands Politi – det man kalder ‘et kontrolbesøg i byen’ i år.

Det oplyser Motorstyrelsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det er vores erfaring, at der fortsat er god grund til at være til stede i Skagen i uge 29. Ligesom sidste år vil vi i år kontrollere for, om der bliver betalt den korrekte afgift af leasingkøretøjer.

LÆS OGSÅ: 7 ud af 10 elbil-ejere brokker sig over det samme i Danmark

– Og om reglerne for privat kørsel i firmabiler og biler på gule plader bliver overholdt,” siger Claus Holm, underdirektør i Motorstyrelsen.

Motorstyrelsen opfordrer da også til, at bilisterne generelt sætter sig godt ind i reglerne, hvis de kører til Skagen i den meget omtalte uge. For selvom bilerne måske ikke bliver splittet ad, gennemgår myndighederne alt for at finde selv de mindste smutveje. Eksempelvis med snyd med registreringsafgiften.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Vi opfordrer altid til, at man sætter sig ind i reglerne – også i sommerferien. Hvis reglerne bliver overtrådt, risikerer man at skulle betale store beløb i opkrævninger af afgift og bøde,” slutter Claus Holm

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler