Annonce:

Politiet sigter flere “uhyggelige” bilister i hele Danmark

De burde slet ikke side bag rattet. Alligevel kører flere narkopåvirkede bilister end tidligere lige i armene på politiet. Forklaringen er enkel, mener Rådet for Sikker Trafik.

Politiet tager flere bilister for narkokørsel end tidligere. Det viser et data-udtrærk fra Rigspolitiet over sigtelser på området fra 2018 til 2023.

Det skriver Ritzau.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Chefkonsulent hos Rådet for Sikker Trafik Pernille Ehlers mener, at forklaringen er enkelt. Det handler om, at politiet er blevet bedre til at spotte den type bilister.

At politiet knalder flere bilister for narkokørsel, er dog desværre ikke noget nyt. Alene hos Fyns Politi havde man fra januar til sidst i oktober 2023 sigtet 511 bilister for narkokørsel.

LÆS OGSÅ: Toyota nægter at bruge flere penge på disse biler

I hele 2018 var det tal ikke højere end 511 sager. Omvendt viser tallene fra Rigspolitiet, også at går det ned i antallet i sager om spritkørsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det betyder dog langt fra, at de værste bilister er væk fra vejene i Danmark. Det skal man bare skæve til antallet af sager om vanvidskørsel for at finde ud af.

For nylig konfiskerede byretten i Næstved eksempelvis en særligt potent Audi. Det er muligvis første gang, den danske stat ejer sådan én. Læs mere om den sag her.

Læs mere om politiets jagt på vanvidsbilister lige her!


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler