Annonce:

Politiet knalder spritbilist midt i pissepause

Når man skal, så skal man. Bilister skal dog også være forberedt på et blæs i alkometeret, selvom tissetrængen melder sig.

Det var nok ikke lige sådan et blæs, en 53-årige havde regnet med, da han onsdag aften blev stoppet af Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden blev stoppet, fordi politiet kort forinden havde fået et opkald fra en anden bilist på Køge Bugt Motorvejen, der bekymret havde set mandens slingrende kørsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Oplysningerne om den usikre kørsel var nok til at sende en patrulje afsted. Undervejs blev anmelderen bag den slingrende bilist.

På et tidspunkt drejede den 53-årige af motorvejen ved Ringsted. Her kørte han i retning mod et supermarked, hvor han gjorde holdt for at tisse og fordre pant-maskinen med tomme øldåser.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mystisk BMW M3 CSL er blevet forladt i p-kælder “Ingen ved rigtig hvorfor”

Da han ville køre fra stedet igen, slog politiet til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Hans promille var over det tilladte, så han blev anholdt, sigtet for spirituskørsel og taget med til blodprøveudtagelse. Nu afventer politiet resultatet af analysen, hvorefter den 53-årige vil få besked om sagens videre gang, skriver politikredsen i døgnrapporten.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler